El 23 de novembre a les 18:30 a la seu de l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat tindrà lloc la presentació del projecte d’arxiu per a la no violència fet a la Comuna 13 de Medellín (Colòmbia). Arxivers sense Fronteres participarà en aquesta presentació amb l’assistència de Núria Carreras, presidenta d’AsF, i Yolanda Corredera, vocal de projectes d’ASF i tècnica de l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, que ens explicaran el tipus de col·laboració entre aquests tipus d’entitats i AsF, amb l’objectiu de donar a conèixer la nostra ONG i oferir-la com a col·laboradora en projectes tant interessants com el que presentaran Katerine Delgado i Luis Fernando Ramirez d’Agroarte Colòmbia. Un projecte elaborat per fomentar la no violència a través de la recuperació de la memòria d’una comunitat en tots els seus aspectes: culturals, vivencials i de la mateixa violència, etc.

A més durant l’acte es projectarà un audiovisual elaborat per la Fundació Kreanta i es clourà el mateix amb la interpretació per part de membres d’Agroarte d’algunes cançons de Hip-Hop Agrari.

AGROARTE COLOMBIA

Fundación Kreanta | Creando cultura, educación y ciudad

Data: 23 de novembre de 2022, a les 18:30 h.

Organitzen: Agroarte Colombia, Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, Arxivers sense Fronteres (AsF) i Fundació Kreanta, Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i Consell Comarcal del Baix Llobregat. Col·labora l’Associació per al Foment de l’Amistat dels Pobles.