Què pots fer tu?

Fes-te soci

Anima’t i participa en un projecte solidari en el camp dels arxius!

Associant-te a Arxivers sense Fronteres (AsF) formaràs part d’una ONG integrada per arxivers solidaris que treballen per protegir la identitat i la memòria històrica de pobles i individus, i ajudaràs a impulsar la democratització i modernització d’institucions i entitats arreu del món.

I si a més estàs disposat a participar com a cooperant tindràs l’oportunitat de treballar i desenvolupar projectes de cooperació en el camp del patrimoni documental i la gestió d’arxius.

Butlleta de soci individual

Si et dediques professionalment al camp de l’arxivística o bé tens interès en el patrimoni documental i l’àmbit dels arxius, pots associar-te a AsF omplint aquesta butlleta.

Butlleta de soci institucional

Si sou una institució, empresa o similar i voleu col·laborar en la preservació del patrimoni documental, podeu associar-vos a AsF omplint aquesta butlleta.

Empreses solidàries

Les organitzacions privades (empreses, fundacions, col·legis professionals, entitats, etc.) poden contribuir a la tasca d’AsF de garantir la protecció de la memòria històrica dels pobles mitjançant la conservació, la correcta gestió i l’accés públic als arxius, col·laborant de diverses maneres.

Aquestes aportacions els hi ofereixen la possibilitat d’acomplir amb la seva responsabilitat social corporativa i retornar a la societat una part dels beneficis que han aconseguit amb la seva activitat econòmica, contribuint així al bé comú, però alhora aporta beneficis addicionals a les empreses com una publicitat extra de les seves activitats, molt enfocada als seus clients potencials, i una imatge corporativa associada a projectes solidaris i de cooperació internacional.

Finançant un projecte

AsF duu a terme projectes de cooperació en diversos arxius d’arreu del món de gran valor històric i social que actualment no reuneixen les condicions adequades i que estan en risc de desaparèixer. Aquests projectes són la nostra raó de ser però necessitem l’ajut d’aportacions externes per tirar-los endavant. Les organitzacions poden contribuir finançant part d’aquests projectes.

Patrocinant una activitat

AsF organitza al llarg de l’any activitats concretes de sensibilització envers el patrimoni documental i dels projectes de cooperació que estan en marxa. Les organitzacions poden fer un patrocini d’una activitat i AsF donarà a conèixer aquesta col·laboració a través de les múltiples plataformes de difusió (Web, Facebook, Twitter, cartells, llibres, Butlletí, etc.) on el logotip de l’organització que hi participa sempre tindrà un lloc preferent.

Cedint béns o serveis

Les organitzacions poden col·laborar amb nosaltres cedint-nos béns i serveis. D’aquesta manera AsF pot reduir despeses i destinar més recursos als projectes de cooperació i a les activitats de sensibilització.

fes un

Donatiu

A més de l’aportació periòdica com a soci individual o institucional d’AsF, les persones i entitats privades que ho desitgin poden fer donatius o participar en el finançament d’algun dels nostres projectes.

Número de compte bancari per a donatius:  
BIC: CAIXESBBXXX IBAN: ES51 – 2100 – 3000 – 11 – 2201666476

Actualment estem en procés de declararnos Associació d’Utilitat Pública, fet que permetrà la possibilitat d’oferir a totes aquelles persones o empreses que col·laborin fent alguna aportació econòmica a AsF la desgravació d’aquesta aportació a la declaració d’IRPF, per a les persones físiques, o de l’Impost de Societats, per a les persones jurídiques. La desgravació pot estar entre el 10% o el 25% en el cas de participació en activitats dirigides a la conservació del patrimoni històric, artístic o lingüístic.entitats privades que ho desitgin poden fer donatius o participar en el finançament d’algun dels nostres projectes. 

Dona’ns la teva

Opinió

Si voleu posar-vos en contacte amb AsF per preguntar-nos alguna qüestió, donar-nos a conèixer alguna iniciativa, campanya o
projecte en el món dels arxius i els Drets Humans o si, senzillament, voleu fer-nos saber la vostra opinió o suggeriment sobre qualsevol tema, no dubteu en comunicar-vos amb nosaltres a través de qualsevol d’aquests canals:

Adreça

C. Rocafort, 242 bis 08029-Barcelona

Correu electrònic

Telèfon

643760495