VII Jornades d’Arxivers sense Fronteres: Arxius, Drets Humans i Democràcia. 20 i 21 de novembre de 2015.

Els pròxims dies 20 i 21 de novembre, al Museu Marítim de Barcelona, organitzarem les VII Jornades d’Arxivers sense Fronteres. Enguany tractaran la relació entre Arxius, Drets Humans i Democràcia, aspectes tots ells directament relacionats amb la tasca que ASF realitza en els seus diversos projectes arreu del món.

Amb la realització d’aquestes jornades hem volgut incidir especialment en la importància de l’accés a la documentació per part de la ciutadania per a la defensa dels drets humans, la memòria històrica i per la transparència, elements que permetran donar un pas endavant en la regeneració democràtica, a més de reivindicar el paper dels arxivers com a partíceps d’aquesta revolució democràtica exercint les nostres funcions quant a la transparència i accés amb el màxim rigor.

El programa de les jornades està dirigit especialment a gestors d’organitzacions no governamentals, cooperants, arxivers, historiadors, estudiants i, en general, persones que tinguin interès o realitzessin activitats relacionades amb la cooperació internacional o vinculades a l’àmbit de la gestió del patrimoni documental. El podeu consultar al bloc que hem realitzat expressament per aquest esdeveniment, juntament amb la resta d’informacions sobre les jornades.

Com és costum, aquestes jornades, com totes les anteriors de la nostra organització, són gratuïtes. Podeu confirmar la vostra assistència a les mateixes a la següent direcció de correu electrònic: secretaria.asf@gmail.com. No us oblideu d’indicar nom, cognoms i els actes als quals assistireu.

Finalment, podreu assabentar-vos de totes les informacions que vagin apareixent sobre les jornades seguint el hashtag #AsF7J a les nostres xarxes socials.